ИНОВАТИВНИ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ.

ПОВИШЕНА БЕЗОПАСНОСТ. ПОДОБРЕНИ ДИНАМИЧНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ.

Никога не сме чували за прекъсвания и винаги сме гледали далеч напред в бъдещето. Нашата визия: пораждане на възможно най-голямо чувство за свобода при всяко каране и създаване на съвършено единство на човек и машина. И най-хубавото е: вече можем да демонстрираме това визионерско превозно средство – BMW Motorrad VISION NEXT 100. Нашата цел е да изграждаме всеки един мотоциклет BMW така, че да постигнем възможно най-страхотното изживяване за вас. Това важи както за мотоциклета на бъдещето, така и за всеки мотор, който сме пуснали по пътищата в миналото. Винаги мислим напред и разработваме нови решения, иновации и технология, които правят индивидуалното ви изживяване при каране възможно най-безопасно и комфортно. На тази страница можете да намерите забавни факти от миналото, които си заслужава да знаете, днешни иновации, както и визии за бъдещето.

Vision Next 100

В началото беше визията. И в BMW Motorrad тя прие много специфична форма: с VISION NEXT 100 мобилността на бъдещето се появи в настоящето.

Научете повече

CONCEPT LINK.

Интелигентното свързване на човек, превозно средство, мотоциклетно облекло и околната среда ви позволява най-високата степен на свобода. Концептуалното проучване на Concept Link създава безпроблемно пресичане на дигиталния и аналоговия свят – за едно удобно изживяване при движение в градската среда на бъдещето.

Научете повече

ЛАЗЕРЕН ФАР.

С лазерния фар за мъгла никога не губите дестинацията си от поглед. Изключително големият обхват ви позволява да възприемате потенциалните рискове 11 секунди по-рано, отколкото при конвенционалните фарове, при скорост от 100 km/h.

ОБЩИ ИНОВАЦИИ

CONNECTIVITY - TFT ДИСПЛЕЙ И ИНТЕРНЕТ ПРИЛОЖЕНИЕ НА BMW MOTORRAD

С оборудването по избор Connectivity ще бъдете напълно свързани и винаги ще имате достъп до информацията, която ви трябва. Комбинацията от 6,5-инчов TFT дисплей и мултуконтролер на ръкохватките ви позволява интуитивно управление на функциите на машината. Независимо дали искате да лесно да се ориентирате в града чрез навигация със стрелки с интернет приложението на BMW Motorrad, да се обадите по телефона, докато карате или да слушате идеалната песен – благодарение на Connectivity, можете да запазите концентрацията си върху пътя и да възприемате цялата важна информация.

Научете повече

ШАСИ И ДЖАНТИ ОТ КАРБОН

Най-доброто качество на карбона е: неговото превъзходство. Можете да вземате всеки завой по-остро, да ускорявате по-бързо и да натискате спирачки по-късно. За първи път BMW Motorrad използват безкомпромисно шаси и джанти от карбон (карбонова технология) за HP4 RACE. С твърдостта на алуминия и здравината на стоманата, той определя нови стандарти в производството на всички превозни средства.

Научете повече

ECALL. ИНТЕЛИГЕНТНОТО ОБАЖДАНЕ ПРИ СПЕШЕН СЛУЧАЙ.

ECALL осигурява бърза и надеждна помощ в момента, в който имате нужда от нея. Интелигентното обаждане при спешен случай винаги е на ваша страна и на вашия език и ви осигурява помощ при произшествия и спешни ситуации.

Научете повече

ПОДПОМАГАНЕ НА СТРАНИЧНИЯ ИЗГЛЕД.

С помощта на допълнителното оборудване за подпомагане на страничния изглед държите всичко под контрол – дори това, което не можете да видите.

Научете повече

КАСКА BMW SYSTEM 7 CARBON.

System 7 Carbon ви осигурява пълен комфорт – и си остава лека. Тъй като карбоновата обвивка на каската се произвежда при сложен процес на предварителна обработка, който позволява намаляване на теглото с 25%, в сравнение с конвенционалните процедури.

Научете повече

C EVOLUTION.

100% електрически. 100% изживяване при каране. Електрическият макси скутер е първият по рода си и не прави никакви компромиси. Напротив, той оставя дълготрайни впечатления. Съчетанието между батерията, двигателя и интелигентните режими на каране гарантират пробег до 160 km и ви превозва там, където искате да отидете в градската джунгла.

Научете повече

ABS PRO.

ABS Pro превръща всеки завой в изключително приятно изживяване при каране: ABS Pro позволява по-безопасно намаляване на скоростта при извънредни ситуации. Тенденцията на мотоциклета да се връща от наклонена в изправена позиция е намалена до минимум. Това означава, че мотоциклетът остава под контрол дори при маневри с рязко спиране в завои.

Научете повече

Постижения.

Най-важните иновации.

Научете повече

Safety 360°.

Безопасността изисква действия. Не думи.

Научете повече

Log in with your credentials

Forgot your details?