ЛИЗИНГ.

ИКОНОМИЧНИЯТ НАЧИН ДА КАРАТЕ МОТОЦИКЛЕТ.

Независимо дали карате вашия BMW мотоциклет по работа или за удоволствие, ние ще ви заведем до вашата мечтана машина бързо и лесно – с лизингово решение, обхващащо всички основни части. Плащате само за ефективната употреба и в края на периода имате възможността да преминете към мотоциклет BMW от последно поколение.

Мечтите стават реалност.

Вземете идеалното финансово решение още от самото начало. С предложението за лизинг от BMW Financial Services, вие плащате само за действителното използване и управлението на вашия мечтан мотоциклет за фиксирана и примамлива цена. Можете да управлявате сумата на месечните вноски, като промените договорения период, годишния километраж и при желание, чрез извършване на еднократно специално лизингово плащане. Разбира се, при изгодни условия и без никакъв риск от препродажба.

Възможности за покупка за частни клиенти.

В края на договора имате възможност да закупите мотоциклета BMW. В този случай, стойността на изплащането (остатъчната стойност) вече е договорена от самото начало.

Финансови облаги за юридически клиенти.

Повишена ликвидност – отбележете чистата стойност и покриването на лизинговите разходи като оперативни разходи в данъчната ви декларация.

Вашите ползи накратко:

  • Плащате само за използването на мотоциклета.
  • Съгласувани месечни вноски.
  • Без маркетингов риск в края на договора.

Log in with your credentials

Forgot your details?