СЕРВИЗ В BMW MOTORRAD.

ПЕРФЕКЦИОНИЗЪМ ДО ПОСЛЕДНИЯ ДЕТАЙЛ.

BMW Motorrad Service означава качество и прецизност до най-малкия детайл. Това може да бъде преглед, поддръжка или ремонт на превозното средство, включени в нашите услуги, като се доверите на опита на нашите механици и първокласното качество на Original BMW Motorrad Parts. Винаги гарантираме, че всичко е перфектно с вашия мотоциклет, така че стойността и мощността на вашето BMW остава непроменена за много години и удоволствието ви от карането е гарантирано за години напред.

Нашият най-важен инструмент: Опитът на нашите служители.

Благодарение на тяхното интензивно и специализирано обучение, нашите служители притежават професионален опит – в класическата механика и при работа с технология за електронна диагностика. Те са изключително опитни професионалисти, които познават вашето BMW като върха на пръстите си. Тяхната вещина, опитът им в шофирането и страстта създава критична разлика в Original BMW Motorrad Service.

СЕРВИЗ НА ГУМИ.

Мотоциклетизмът е изключително интензивен. Вие просто чувствате всеки метър – и това е най-добрата част. И затова най-важно е винаги да има идеалното съприкосновение с всяка повърхност: за повишена свобода, мощност и безопасност. Съветваме ви за правилните гуми и разбира се, правилното атмосферно налягане на гумите. За да е всяка екскурзия едно наситено преживяване.

Сервиз с включено BMW Motorrad масло.

Най-важната част от вашия мотоциклет е двигателят. Със Сервиза на маслото, вашата машина получава, каквото заслужава: само най-доброто. Еднократно определената такса не включва обикновени смени на маслото – защото ADVANTEC Original BMW Engine Oil iе далеч от обикновено. То е разработено изключително за високопроизводителния двигател на BMW Motorrad. Така че просто шофирайте.*

Включен BMW Motorrad сервиз.

Искате да шофирате. Просто шофирайте. Ние се грижим за останалото. С Включен сервиз всичко е покрито от еднократно определена такса. Това си струва и гарантира дълготрайна качествена производителност. Защото мотоциклетът ви не получава нищо друго освен Original BMW Motorrad Parts и ADVANTEC Original BMW Engine Oil. За да сте сигурни, че нищо не застава между вас и вашето следващо приключение.*

Включен допълнителен BMW Motorrad сервиз.

Готови, приготви се, старт: с Inclusive Service Plus, не трябва да се безпокоите за нищо. Веднъж фиксираната такса покрива всички услуги, плюс регулярното износване и скъсване. Не използваме нищо друго освен Original BMW Motorrad Parts и ADVANTEC Original BMW Engine Oil. Така вашият мотоциклет остава автентичен и винаги в топ форма. Няма значение какво сте планирали.*

Удължен гаранционен сервиз на BMW Motorrad.

Можете да разчитате на качеството на BMW Motorrad докато ви е необходимо. По ваша заявка ние ще удължим гаранционния период до 5 години. Ако нещо се обърка през това време, един от нашите партньорски сервизи ще отстрани проблема безплатно. Без значение къде по света се намирате. Защото искаме да се фокусирате само върху едно нещо: вашето следващо приключение.*

Сервиз Бърза лента на BMW Motorrad.

Когато се нуждаете от мотоциклета си, вие не се нуждаете когато и да е. Вие се нуждаете от него сега. Fast Lane Service поддържа скоростта на живота ви. Докато разпускате в залата за клиенти или изпитвате нова машина, ние ви връщаме мотоциклета в идеално състояние. Всичко в рамките на 90 минути. За да бъде приспособими. Защото никога не знаете кога улиците ще започнат да ви зоват.*

Сервиз на спирачки на BMW Motorrad.

Никога не знаете какво ви очаква зад ъгъла. Така че спирачките ви трябва да са в идеално състояние през цялото време. Обучили сме механици, които проверяват всеки един детайл на вашите спирачки. Така можете да разчитате сто процента на вашата машина. И винаги имате необходимите резервни части. Каквото и да се случи.

Сервиз на акумулатори на BMW Motorrad.

След дълга зима или прекъсване от няколко седмици, бурята обичайно изненадва в най-неподходящото време. Ето защо нашите професионалисти постоянно проверяват акумулатора ви, и го заменят ако има нужда. Така вашата машина е винаги готова за път. Без „ако“ или „но“.

Сервиз на въздушен филтър на BMW Motorrad.

Нашите механици знаят: само двигател, който диша е състояние да осигури пълна мощност. Ето защо сменяме въздушния филтър на вашата машина за нула време. Original BMW Motorrad Part увеличава експлоатационния живот на двигателя и ви гарантира удоволствие при шофиране. Постоянно. Независимо дали сте устремени към пистата или към края на света.

Край на гаранционен преглед на BMW Motorrad.

Нещо не е по-досадно от твърде късно установен дефект. Ето защо ви позвъняваме малко преди да изтече гаранцията и извършваме обширен преглед на вашата машина. Безплатно. За максимално запазване на стойността и безопасността, давайки ви възможност да се фокусирате върху само едно единствено нещо: следващия ъгъл.

Сервиз на запалителни свещи на BMW Motorrad.

Двигателят няма нужда от никакви експерименти. Ето защо нашите механици използват само Original BMW Motorrad запалителни свещи. За оптимизирани работни характеристики и ниска консумация при всякакви условия. Следващата обиколка ви очаква.

Сервизът на масло на BMW Motorrad.

Ние знаем от какво се нуждае машината ви: най-доброто масло и правилните филтри. Защото само с тази комбинация ще получите максимума от вашия двигател. Също така проверяваме вътрешната част на задвижването. Така вашият мотоциклет все още работи перфектно дори след хиляди километри.

Проверката на BMW Motorrad.

Нашите механици знаят какво е важно. Защото самите те са опитни мотоциклетисти и познават всички наши машини изцяло. С тяхната страст и точните Original BMW Motorrad Parts, те привеждат мотоциклета ви в безупречно състояние за нула време. За да не застане нищо между вас и вашето следващо пътуване. Където и да е.

Сезонен преглед на BMW Motorrad.

Всичко трябва да е в изправност за първата обиколка за годината. Ама наистина всичко. Ето защо проверяваме всеки детайл при проверка в началото на пролетта. Съгласно стриктните указания на BMW с помощта на модерна технология. Благодарение на опита на нашите сервизни професионалисти, вие се впускате безгрижно в новия сезон по света. Въоръжени за много километри. Каквото и да сте планирали.

Партньорски сервизи на BMW близо до вас.

Чрез световната ни сервизна мрежа ние сме навсякъде по всяко време на ваше разположение. Намерете сервизен партньор на BMW близо до вас и се възползвайте от услугите му.

Намерете партньорски сервиз

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.