АУТО БАВАРИЯ FLEXRIDE.

ПЪТЯТ Е ТВОЙ.

Ауто Бавария има удоволствието да представи първата по рода си услуга, позволяваща едно ексклузивно преживяване на всички наши клиенти – възможността да съчетаеш удобството и емоцията с усещането на адреналин в кръвта. Възползвай се и комбинирай автомобил през седмицата с мотоциклет BMW през уикенда в активния мото сезон. Абонирай се сега за Ауто Бавария FlexRide и се наслади на комфорта и неутолимата жажда за свобода за максимален период от 4 месеца.Вземи сега и шофирай, без да мислиш за застраховки, данъци, винетки и какви ли не още куп документи, които често превръщат ежедневието ти в път, осеян с досадни ангажименти. Забрави за дългосрочните финансови обвързвания и мисли единствено за мириса на бензин и следващия приключенски маршрут.

Какво е Ауто Бавария FlexDrive?

Ауто Бавария FlexDrive е абонамент за ползване на автомобил с възможност за замяна на модел. Абонамент с фиксирана такса, без дългосрочен ангажимент и с възможност за прекратяване. Срокът, за който може да бъде сключена услугата FlexDrive, е в конкретен времеви диапазон – от 6 месеца до 1 година. Размерът на фиксираната месечна вноска започва от 1990 лв. без ДДС, като сумата зависи от съчетаните по индивидуална оферта автомобили. Посочената фиксирана вноска е валидна за модели BMW i3 и BMW 520d xDrive Luxury Line.

Какво е Ауто Бавария FlexRide&Drive?

Ауто Бавария FlexRide&Drive ти позволява да добавиш към своя FlexDrive пакет възможността да ползваш мотоциклет през уикенда за максимален период от 4 месеца. Възползвай се сега и се наслади на свободното си време или съчетай скутер през седмицата с вълнуващия R 1250 GS през уикенда:

Модел:Месечна вноска:
C400 GT  550 лв. без ДДС
R 1250 R  950 лв. без ДДС
F 850GS  899 лв. без ДДС
S 1000XR  999 лв. без ДДС
R 1250RT1200 лв. без ДДС
R 1250 GS ADV1100 лв. без ДДС

Какво е Ауто Бавария FlexRideOnly?

Кое прави града толкова привлекателен? Тенденциите, които се зараждат в него? Изобилието от възможности? Всичко изброено, накуп. За да се възползваш максимално обаче, се нуждаеш от ефективен начин на придвижване. BMW C 400 GT е перфектното решение за теб в този случай. Ако обаче не си фен на утъпканите пътища и си роден да преодоляваш препятствия, то тогава BMW R 1250 GS Adventure е твоята машина.

Ауто Бавария FlexRideOnly ти дава възможността да съчетаеш два различни мотоциклета и да се насладиш максимално на свободата, която изпитваш, докато караш.

Вземи сега и се възползвай от BMW C 400 GT в комбинация с BMW R 1250 GS Adventure за максимален период от 4 месеца и месечна вноска от 900 лв. без ДДС.

Какво включва?

– Данък МПС
– Застраховка „Гражданска отговорност“
– Застраховка „Каско“
– Винетен стикер
– Сервизно обслужване
– Сервиз „от врата до врата“
– Непланови ремонти
– Репатриране на мотоциклет в случай на гаранционен проблем или застрахователно събитие

Как да се абонирам?

Обади се на + 359 2 976 65 02 или ни пиши на flexdrive@bmw-autobavaria.bg или contact@bmw-autobavaria.bg, а ние ще се свържем с теб с повече информация и предложение, изготвено спрямо твоите индивидуални изисквания.

Log in with your credentials

Forgot your details?