АУТО БАВАРИЯ FLEXRIDE.

ПЪТЯТ Е ТВОЙ.

Ауто Бавария има удоволствието да представи първата по рода си услуга, позволяваща едно ексклузивно преживяване на всички наши клиенти – възможността да съчетаеш удобството и емоцията с усещането на адреналин в кръвта. Възползвай се и комбинирай автомобил през седмицата с мотоциклет BMW през уикенда в активния мото сезон. Абонирай се сега за Ауто Бавария FlexRide и се наслади на комфорта и неутолимата жажда за свобода за максимален период от 4 месеца. Вземи сега и шофирай, без да мислиш за застраховки, данъци, винетки и какви ли не още куп документи, които често превръщат ежедневието ти в път, осеян с досадни ангажименти. Забрави за дългосрочните финансови обвързвания и мисли единствено за мириса на бензин и следващия приключенски маршрут.

Какво е Ауто Бавария FlexDrive?

Ауто Бавария FlexDrive е абонамент за ползване на автомобил с възможност за замяна на модел. Абонамент с фиксирана такса, без дългосрочен ангажимент и с възможност за прекратяване. Срокът, за който може да бъде сключена услугата FlexDrive, е в конкретен времеви диапазон – от 6 месеца до 1 година. Размерът на фиксираната месечна вноска започва от 1990 лв. без ДДС, като сумата зависи от съчетаните по индивидуална оферта автомобили. Посочената фиксирана вноска е валидна за модели BMW i3 и BMW 520d xDrive Luxury Line.

Какво е Ауто Бавария FlexRide&Drive?

Ауто Бавария FlexRide&Drive ти позволява да добавиш към своя FlexDrive пакет възможността да ползваш мотоциклет през уикенда за максимален период от 4 месеца. Възползвай се сега и се наслади на свободното си време или съчетай скутер през седмицата с вълнуващия R 1250 GS през уикенда:

Модел: Месечна вноска:
C400 GT   550 лв. без ДДС
R 1250 R   950 лв. без ДДС
F 850GS   899 лв. без ДДС
S 1000XR   999 лв. без ДДС
R 1250RT 1200 лв. без ДДС
R 1250 GS ADV 1100 лв. без ДДС

Какво е Ауто Бавария FlexRideOnly?

Кое прави града толкова привлекателен? Тенденциите, които се зараждат в него? Изобилието от възможности? Всичко изброено, накуп. За да се възползваш максимално обаче, се нуждаеш от ефективен начин на придвижване. BMW C 400 GT е перфектното решение за теб в този случай. Ако обаче не си фен на утъпканите пътища и си роден да преодоляваш препятствия, то тогава BMW R 1250 GS Adventure е твоята машина.

Ауто Бавария FlexRideOnly ти дава възможността да съчетаеш два различни мотоциклета и да се насладиш максимално на свободата, която изпитваш, докато караш.

Вземи сега и се възползвай от BMW C 400 GT в комбинация с BMW R 1250 GS Adventure за максимален период от 4 месеца и месечна вноска от 900 лв. без ДДС.

Какво включва?

– Данък МПС
– Застраховка „Гражданска отговорност“
– Застраховка „Каско“
– Винетен стикер
– Сервизно обслужване
– Сервиз „от врата до врата“
– Непланови ремонти
– Репатриране на мотоциклет в случай на гаранционен проблем или застрахователно събитие

Как да се абонирам?

Обади се на + 359 2 976 65 02 или ни пиши на flexdrive@bmw-autobavaria.bg или contact@bmw-autobavaria.bg, а ние ще се свържем с теб с повече информация и предложение, изготвено спрямо твоите индивидуални изисквания.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.