C 650 GT

от 22 500 лв*

287 лв на месец с 3asy Ride

Заявете оферта Тестово шофиране Конфигуратор

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW C 650 GT.

СЪС САМОЧУВСТВИЕ ПРЕЗ ГРАДСКАТА ДЖУНГЛА.

BMW C 650 GT е най-новият и най-ексклузивен макси скутер от BMW Motorrad. Стилния и аеродинамичен силует подчертава елегантния му характер. Обширното оформление, удобната седалка и високото стъкло ви позволяват да покривате дълги разстояния в комфорт – независимо от времето. В допълнение, голямото багажно отделение ви осигурява лесно съхранение на вашите покупки, багаж или до две каски. Иновативна функция за безопасност е допълнителният асистент за странично виждане Side View Assist. Това е особено полезна функция в града, защото ви предупреждава за превозни средства, които идват от „мъртвата“ ви точка със скорост от 80 км/ч.

ДИЗАЙНЪТ НА C 650 GT

Избери своя стил.

Имате избор - C 650 GT се предлага в три атрактивни цветови варианта: океански син металически мат, черна буря и светло бяло.

Ocean blue металик, матов

Привлича вниманието и подчертава модерното чрез езика на формите.

Negru storm

Подчертава елегантния характер на скутера.

Light white

Придава на C 650 GT особено лек и подвижен външен вид.

Привлича погледа на преминаващите.

Новият C 650 GT има отличителен и модерен заден сегмент с привлекателен външен вид и нова задна светлина. Детайли, като логото „GT“, зашито на седалката и новите дръжки на кормилото с гланцирана централна част и хромирани акценти подчертават особено изисканият и изключителен характер на C 650 GT. По-високите огледала вибрират по-малко и осигуряват по-добра видимост назад.

ДВУЦИЛИНДРОВ РЕДОВИ ДВИГАТЕЛ

44

kW (60 к.с.) при 7750 об/мин

647

cc обем

180

km/h максимална скорост

4,6

Разход в литри на 100 км по стандарт WMTC

Четиритактов, двуцилиндров двигател с водно охлаждане

Данни и оборудване

Мощно изработен.

Динамичният и мощен двуцилиндров двигател с водно охлаждане с мощност от 63 Нм, 44 кВт (60 к.с.) и максимална скорост от 180 км/ч прави скутера гъвкав автомобил за града и мощен спътник за дълги пътувания.

Благодарение на преработения съединител и CVT, скутерът сега ускорява по-бързо при по-ниски скорости, като примерно на светофари.

Налична е и версия с ограничена мощност, 35 kW (48 к.с.) – така е гарантирано, че и притежателите на ЕС шофьорски книжки под 25 години могат да се насладят на карането на истински C 650 GT.

Нов дизайн. Мощен звук.

C 650 GT има нова изпускателна система, изработена от висококачествена неръждаема стомана. Изглежда изключително блестящ, много по-лек е от предшественика си и има по-ниски нива на шума и емисиите. В допълнение, той осигурява по-съвършен, по-мощен звук.

ИЗЖИВЕЙТЕ ЗВУКА НА C 650 GT

Стандартен ауспух

Несъмнен звук

АКЦЕНТИТЕ НА C 650 GT

Комфортно през града.

BMW C 650 GT е най-новият и най-ексклузивен макси скутер от BMW Motorrad. Сега можете да се возите в допълнителен комфорт благодарение на електрически регулируемото предно стъкло и допълнителните аксесоари като нагреваеми дръжки и седалка. Скутерът разполага и с най-голямото отделение за съхранение в своя клас, интегрирано невидимо в издължения силует.

Преглед на техническите характеристики.

Вижте какво се случва около вас.
Иновативна функция за безопасност е допълнителният асистент за странично виждане Side View Assist. Това е особено полезна функция в града, защото ви предупреждава за превозни средства, които идват от „мъртвата“ ви точка при скорост от 80 км/ч.

Най-голямата възможна безопасност при спиране и ускоряване.
В допълнение към ABS (антиблокираща спирачна система), напълно разработената ASC (противоплъзгащ контрол) вече също е стандартна за C 650 GT. ASC повишава безопасността на водачите, особено когато условията на пътя са непредсказуеми, чрез активна намеса в системата за управление на двигателя, когато е необходимо. Това предотвратява въртенето на задното колело, например при дъжд.

Повече за ABS

Нова, по-удобна настройка.
Настройката на шасито и окачването на C 650 GT са изцяло преработени. Твърдостта на пружините на предната вилка и пружината на задното окачване е намалена с 10%. Това дава на автомобила по-прецизно управление, без да намалява неговата стабилност.

Автоматично осигурява най-доброто осветление.
Ежедневните светлини автоматично се приспособяват към околната светлина. При влизане и излизане от тунел например, те автоматично преминават към къси светлини и обратно. Водачът вече не трябва ръчно да регулира светлините. Това улеснява концентрирането върху трафика.

По-лесно за повдигане.
C 650 GT е дори по-лесен за повдигане. Кинематиката на основната стойка е преработена, намалявайки силата, необходима за повдигане на скутера с 30%.

ПОВЕЧЕ ИНДИВИДУАЛНОСТ

Специално оборудване и аксесоари.

Изключително големият набор от специално оборудване и оригиналните BMW Motorrad аксесоари, допълват цялостния имидж на този превъзходен макси скутер.

Научете повече

АКСЕСОАРИ ЗА C 650 GT

35-литров багажник

Непромокаем заден куфар с декорация на капака в цветовата гама на скутера.

Хромирани крайни тежести на ръкохватките

Направете макси скутер елегантен и добавете индивидуалност.

Ветробрани

Ефективна защита от вятър за ръцете на водача.

MAXI SCOOTER - ЧУВСТВО, КОЕТО ДА ОБЛЕЧЕМ.

Облекло от BMW Motorrad.

Облекло и оборудване, които перфектно отговарят на характера на макси скутера-така вие сте не само модерни, но и функционални.

Търсене на дилър

ДРУГИ МОДЕЛИ ЗА ГРАДСКА МОБИЛНОСТ

Log in with your credentials

Forgot your details?