C 650 GT

от 22 500 лв*

287 лв на месец с 3asy Ride

Заявете оферта Тестово шофиране Конфигуратор

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW C 650 GT.

СЪС САМОЧУВСТВИЕ ПРЕЗ ГРАДСКАТА ДЖУНГЛА.

BMW C 650 GT е най-новият и най-ексклузивен макси скутер от BMW Motorrad. Стилния и аеродинамичен силует подчертава елегантния му характер. Обширното оформление, удобната седалка и високото стъкло ви позволяват да покривате дълги разстояния в комфорт – независимо от времето. В допълнение, голямото багажно отделение ви осигурява лесно съхранение на вашите покупки, багаж или до две каски. Иновативна функция за безопасност е допълнителният асистент за странично виждане Side View Assist. Това е особено полезна функция в града, защото ви предупреждава за превозни средства, които идват от „мъртвата“ ви точка със скорост от 80 км/ч.

ДИЗАЙНЪТ НА C 650 GT

Избери своя стил.

Имате избор - C 650 GT се предлага в три атрактивни цветови варианта: океански син металически мат, черна буря и светло бяло.

Ocean blue металик, матов

Привлича вниманието и подчертава модерното чрез езика на формите.

Negru storm

Подчертава елегантния характер на скутера.

Light white

Придава на C 650 GT особено лек и подвижен външен вид.

Привлича погледа на преминаващите.

Новият C 650 GT има отличителен и модерен заден сегмент с привлекателен външен вид и нова задна светлина. Детайли, като логото „GT“, зашито на седалката и новите дръжки на кормилото с гланцирана централна част и хромирани акценти подчертават особено изисканият и изключителен характер на C 650 GT. По-високите огледала вибрират по-малко и осигуряват по-добра видимост назад.

ДВУЦИЛИНДРОВ РЕДОВИ ДВИГАТЕЛ

44

kW (60 к.с.) при 7750 об/мин

647

cc обем

180

km/h максимална скорост

4,6

Разход в литри на 100 км по стандарт WMTC

Четиритактов, двуцилиндров двигател с водно охлаждане

Данни и оборудване

Мощно изработен.

Динамичният и мощен двуцилиндров двигател с водно охлаждане с мощност от 63 Нм, 44 кВт (60 к.с.) и максимална скорост от 180 км/ч прави скутера гъвкав автомобил за града и мощен спътник за дълги пътувания.

Благодарение на преработения съединител и CVT, скутерът сега ускорява по-бързо при по-ниски скорости, като примерно на светофари.

Налична е и версия с ограничена мощност, 35 kW (48 к.с.) – така е гарантирано, че и притежателите на ЕС шофьорски книжки под 25 години могат да се насладят на карането на истински C 650 GT.

Нов дизайн. Мощен звук.

C 650 GT има нова изпускателна система, изработена от висококачествена неръждаема стомана. Изглежда изключително блестящ, много по-лек е от предшественика си и има по-ниски нива на шума и емисиите. В допълнение, той осигурява по-съвършен, по-мощен звук.

ИЗЖИВЕЙТЕ ЗВУКА НА C 650 GT

Стандартен ауспух

Несъмнен звук

АКЦЕНТИТЕ НА C 650 GT

Комфортно през града.

BMW C 650 GT е най-новият и най-ексклузивен макси скутер от BMW Motorrad. Сега можете да се возите в допълнителен комфорт благодарение на електрически регулируемото предно стъкло и допълнителните аксесоари като нагреваеми дръжки и седалка. Скутерът разполага и с най-голямото отделение за съхранение в своя клас, интегрирано невидимо в издължения силует.

Преглед на техническите характеристики.

Вижте какво се случва около вас.
Иновативна функция за безопасност е допълнителният асистент за странично виждане Side View Assist. Това е особено полезна функция в града, защото ви предупреждава за превозни средства, които идват от „мъртвата“ ви точка при скорост от 80 км/ч.

Най-голямата възможна безопасност при спиране и ускоряване.
В допълнение към ABS (антиблокираща спирачна система), напълно разработената ASC (противоплъзгащ контрол) вече също е стандартна за C 650 GT. ASC повишава безопасността на водачите, особено когато условията на пътя са непредсказуеми, чрез активна намеса в системата за управление на двигателя, когато е необходимо. Това предотвратява въртенето на задното колело, например при дъжд.

Повече за ABS

Нова, по-удобна настройка.
Настройката на шасито и окачването на C 650 GT са изцяло преработени. Твърдостта на пружините на предната вилка и пружината на задното окачване е намалена с 10%. Това дава на автомобила по-прецизно управление, без да намалява неговата стабилност.

Автоматично осигурява най-доброто осветление.
Ежедневните светлини автоматично се приспособяват към околната светлина. При влизане и излизане от тунел например, те автоматично преминават към къси светлини и обратно. Водачът вече не трябва ръчно да регулира светлините. Това улеснява концентрирането върху трафика.

По-лесно за повдигане.
C 650 GT е дори по-лесен за повдигане. Кинематиката на основната стойка е преработена, намалявайки силата, необходима за повдигане на скутера с 30%.

ПОВЕЧЕ ИНДИВИДУАЛНОСТ

Специално оборудване и аксесоари.

Изключително големият набор от специално оборудване и оригиналните BMW Motorrad аксесоари, допълват цялостния имидж на този превъзходен макси скутер.

Научете повече

АКСЕСОАРИ ЗА C 650 GT

35-литров багажник

Непромокаем заден куфар с декорация на капака в цветовата гама на скутера.

Хромирани крайни тежести на ръкохватките

Направете макси скутер елегантен и добавете индивидуалност.

Ветробрани

Ефективна защита от вятър за ръцете на водача.

MAXI SCOOTER - ЧУВСТВО, КОЕТО ДА ОБЛЕЧЕМ.

Облекло от BMW Motorrad.

Облекло и оборудване, които перфектно отговарят на характера на макси скутера-така вие сте не само модерни, но и функционални.

Търсене на дилър

ДРУГИ МОДЕЛИ ЗА ГРАДСКА МОБИЛНОСТ

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.