C 650 Sport

от 22 200 лв*

283 лв на месец с 3asy Ride

Заявете оферта Тестово шофиране Конфигуратор

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

C 650 SPORT.

ВСЕКИ ДЕН ПОВЕЧЕ ВЪРТЯЩ МОМЕНТ.

Новият BMW C 650 Sport е идеален за ежедневието в града и дори превръща ежедневното пътуване до работа в удоволствие. Мощният двуцилиндров двигател с мощност от 44 кВт (60 к.с.), който има максимална скорост от 180 км/ч, ви позволява бързо и удобно да стигнете от А до точка Б. Модерният дизайн, със своя ясен фокус върху динамиката, подчертава спортните стремежи на скутера. Новата изпускателна система от неръждаема стомана не само създава по-привлекателен външен вид, но и генерира още по-впечатляващ звук. И деликатното, гъвкаво шаси ви позволява лесно маневриране в тесните пространства в натоварения градски трафик.

ДИЗАЙНЪТ НА C 650 SPORT

Избери своя стил.

Имате избор - C 650 Sport се предлага в три атрактивни цветови варианта: Austin жълт металик, светло бяло и черна буря металик.

Austin жълт металик

Контрастните повърхности придават на C 650 Sport динамичен и модерен външен вид.

Бяла светлина

Придава на C 650 Sport много технически, компактен и лек външен вид.

Черна буря металик

В комбинация с контрастиращите цветови тонове, се подчертава хармонична цветова схема.

Модерна визия.

Дизайнът на C 650 Sport ясно цели динамичен, модерен външен вид. Преработеният дизайн, придава на макси скутера изключително спортен външен вид. Новите покрития на ръкохватките с гланцирана централна част и хромирани акценти подобряват визуалното излъчване на скутера. Детайли, като капака на отделението за съхранение с висококачествената си хромирана повърхност, новите шевове на седалките и новия надпис C 650Sport модел допълнително подобряват външния вид. Абсолютно всичко свързано със C 650 Sport изразява гъвкавост и динамика.

ДВУЦИЛИНДРОВ РЕДОВИ ДВИГАТЕЛ

44

kW (60 к.с.) при 7750 об/мин

647

обем в куб. см

180

максимална скорост в км/ч

4,6

Разход в литри на 100 км по стандарт WMTC

Четиритактов, двуцилиндров двигател с водно охлаждане

Данни и оборудване

Мощно изработен.

Редовият 2-цилиндров двигател предлага впечатляващите 63 Нм и 44 кВт (60 к.с.), а с максимална скорост от 180 км/ч ще Ви отведе надеждно до мястото, до което искате да отидете.

Благодарение на преработения съединител и CVT, скутерът сега ускорява по-бързо при по-ниски скорости, като примерно на светофари.

Версия с ограничена мощност, 35 kW (48 к.с.) гарантира, че и шофьорите от ЕС под 25 години могат да се насладят на карането на C 650 Sport.

Нов дизайн. Мощен звук.

C 650 Sport има нова изпускателна система, изработена от висококачествена неръждаема стомана. Той не само има много спортен външен вид, но е и много по-лек и има по-ниски емисии на преработените газове и нива на шум от предшественика си. В допълнение, той осигурява по-съвършен, по-мощен звук

ИЗЖИВЕЙТЕ ЗВУКА НА C 650 SPORT

Стандартен ауспух

Несъмнен звук

АКЦЕНТИТЕ НА C 650 SPORT

Спортно и комфортно в града.

C 650 Sport също печели по отношение на комфорта, благодарение на допълнителните аксесоари като ръкохватки с нагревател и отопляема седалка. Голямото пространство за съхранение, което лесно побира две мотоциклетни каски, пазарски или ръчни чанти е още един бонус.

Преглед на техническите характеристики.

Най-голямата възможна безопасност при спиране и ускоряване.
C 650 Sport вече определя стандартите с BMW Motorrad ABS като стандартна функция. Сега той разполага и с напълно функционален ASC, който също е стандартен. ASC повишава безопасността на водачите, особено когато условията на пътя са непредсказуеми, чрез активна намеса в системата за управление на двигателя, когато е необходимо.

Повече за ABS

Нова, по-удобна настройка.
Настройката на шасито и окачването на C 650Sport са изцяло преработени. Твърдостта на пружините на предната вилка и пружината на задното окачване е намалена с 10%. Това дава на автомобила по-прецизно управление, без да намалява неговата стабилност.

Автоматично осигурява най-доброто осветление.
Ежедневните светлини автоматично се приспособяват към околната светлина. При влизане и излизане от тунел например, те автоматично преминават към къси светлини и обратно. Водачът вече не трябва ръчно да регулира светлините. Това улеснява концентрирането върху трафика.

По-лесно за повдигане.
C 650 Sport е дори по-лесен за повдигане. Стойката има удължена поддържаща шина с оптимизирано положение. Това намалява силата, необходима за повдигане на скутера с 30%.

ПОВЕЧЕ ИНДИВИДУАЛНОСТ

Специално оборудване и аксесоари.

Изключително големия набор от специално оборудване и оригиналните BMW Motorrad аксесоари, допълват цялостния имидж на този превъзходен макси скутер.

Научете повече

АКСЕСОАРИ ЗА C 650 SPORT

35-литров багажник

Непромокаем заден куфар с декорация на капака в цветовата гама на скутера.

Чанта за централния тунел

Практична чанта до краката на водача.

Спортно ветрозащитно стъкло

Придава по-спортен вид на мотоциклета.

МАКСИ СКУТЕР - ЧУВСТВО, КОЕТО НОСИМ.

Облекло от BMW Motorrad.

Облекло и оборудване, които перфектно отговарят на характера на макси скутера-така вие сте не само модерни, но и функционални.

Търсене на дилър

ДРУГИ МОДЕЛИ ЗА ГРАДСКА МОБИЛНОСТ

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.