C 650 Sport

от 22 200 лв*

283 лв на месец с 3asy Ride

Заявете оферта Тестово шофиране Конфигуратор

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

C 650 SPORT.

ВСЕКИ ДЕН ПОВЕЧЕ ВЪРТЯЩ МОМЕНТ.

Новият BMW C 650 Sport е идеален за ежедневието в града и дори превръща ежедневното пътуване до работа в удоволствие. Мощният двуцилиндров двигател с мощност от 44 кВт (60 к.с.), който има максимална скорост от 180 км/ч, ви позволява бързо и удобно да стигнете от А до точка Б. Модерният дизайн, със своя ясен фокус върху динамиката, подчертава спортните стремежи на скутера. Новата изпускателна система от неръждаема стомана не само създава по-привлекателен външен вид, но и генерира още по-впечатляващ звук. И деликатното, гъвкаво шаси ви позволява лесно маневриране в тесните пространства в натоварения градски трафик.

ДИЗАЙНЪТ НА C 650 SPORT

Избери своя стил.

Имате избор - C 650 Sport се предлага в три атрактивни цветови варианта: Austin жълт металик, светло бяло и черна буря металик.

Austin жълт металик

Контрастните повърхности придават на C 650 Sport динамичен и модерен външен вид.

Бяла светлина

Придава на C 650 Sport много технически, компактен и лек външен вид.

Черна буря металик

В комбинация с контрастиращите цветови тонове, се подчертава хармонична цветова схема.

Модерна визия.

Дизайнът на C 650 Sport ясно цели динамичен, модерен външен вид. Преработеният дизайн, придава на макси скутера изключително спортен външен вид. Новите покрития на ръкохватките с гланцирана централна част и хромирани акценти подобряват визуалното излъчване на скутера. Детайли, като капака на отделението за съхранение с висококачествената си хромирана повърхност, новите шевове на седалките и новия надпис C 650Sport модел допълнително подобряват външния вид. Абсолютно всичко свързано със C 650 Sport изразява гъвкавост и динамика.

ДВУЦИЛИНДРОВ РЕДОВИ ДВИГАТЕЛ

44

kW (60 к.с.) при 7750 об/мин

647

обем в куб. см

180

максимална скорост в км/ч

4,6

Разход в литри на 100 км по стандарт WMTC

Четиритактов, двуцилиндров двигател с водно охлаждане

Данни и оборудване

Мощно изработен.

Редовият 2-цилиндров двигател предлага впечатляващите 63 Нм и 44 кВт (60 к.с.), а с максимална скорост от 180 км/ч ще Ви отведе надеждно до мястото, до което искате да отидете.

Благодарение на преработения съединител и CVT, скутерът сега ускорява по-бързо при по-ниски скорости, като примерно на светофари.

Версия с ограничена мощност, 35 kW (48 к.с.) гарантира, че и шофьорите от ЕС под 25 години могат да се насладят на карането на C 650 Sport.

Нов дизайн. Мощен звук.

C 650 Sport има нова изпускателна система, изработена от висококачествена неръждаема стомана. Той не само има много спортен външен вид, но е и много по-лек и има по-ниски емисии на преработените газове и нива на шум от предшественика си. В допълнение, той осигурява по-съвършен, по-мощен звук

ИЗЖИВЕЙТЕ ЗВУКА НА C 650 SPORT

Стандартен ауспух

Несъмнен звук

АКЦЕНТИТЕ НА C 650 SPORT

Спортно и комфортно в града.

C 650 Sport също печели по отношение на комфорта, благодарение на допълнителните аксесоари като ръкохватки с нагревател и отопляема седалка. Голямото пространство за съхранение, което лесно побира две мотоциклетни каски, пазарски или ръчни чанти е още един бонус.

Преглед на техническите характеристики.

Най-голямата възможна безопасност при спиране и ускоряване.
C 650 Sport вече определя стандартите с BMW Motorrad ABS като стандартна функция. Сега той разполага и с напълно функционален ASC, който също е стандартен. ASC повишава безопасността на водачите, особено когато условията на пътя са непредсказуеми, чрез активна намеса в системата за управление на двигателя, когато е необходимо.

Повече за ABS

Нова, по-удобна настройка.
Настройката на шасито и окачването на C 650Sport са изцяло преработени. Твърдостта на пружините на предната вилка и пружината на задното окачване е намалена с 10%. Това дава на автомобила по-прецизно управление, без да намалява неговата стабилност.

Автоматично осигурява най-доброто осветление.
Ежедневните светлини автоматично се приспособяват към околната светлина. При влизане и излизане от тунел например, те автоматично преминават към къси светлини и обратно. Водачът вече не трябва ръчно да регулира светлините. Това улеснява концентрирането върху трафика.

По-лесно за повдигане.
C 650 Sport е дори по-лесен за повдигане. Стойката има удължена поддържаща шина с оптимизирано положение. Това намалява силата, необходима за повдигане на скутера с 30%.

ПОВЕЧЕ ИНДИВИДУАЛНОСТ

Специално оборудване и аксесоари.

Изключително големия набор от специално оборудване и оригиналните BMW Motorrad аксесоари, допълват цялостния имидж на този превъзходен макси скутер.

Научете повече

АКСЕСОАРИ ЗА C 650 SPORT

35-литров багажник

Непромокаем заден куфар с декорация на капака в цветовата гама на скутера.

Чанта за централния тунел

Практична чанта до краката на водача.

Спортно ветрозащитно стъкло

Придава по-спортен вид на мотоциклета.

МАКСИ СКУТЕР - ЧУВСТВО, КОЕТО НОСИМ.

Облекло от BMW Motorrad.

Облекло и оборудване, които перфектно отговарят на характера на макси скутера-така вие сте не само модерни, но и функционални.

Търсене на дилър

ДРУГИ МОДЕЛИ ЗА ГРАДСКА МОБИЛНОСТ

Log in with your credentials

Forgot your details?