R 1250 GS Adventure

от 33 900 лв*

433 лв на месец с 3asy Ride

Заявете оферта Тестово шофиране Конфигуратор

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

НОВОТО BMW R 1250 GS ADVENTURE.

СЪЗДАДЕНО ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЯ.

Новото BMW R 1250 GS Adventure е създадено да преодолява всяко препятствие, да покорява всяка една дестинация. Без значение какъв е теренът, могъщият мотоциклет се справя с лекота. Освен с по-високата си мощност, двигателят се характеризира и с още по-линейна работа. Работният обем е увеличен на 1254 куб. см, мощността е 136 к.с.,, максималният въртящ момент е 143 Нм, а начинът по който се доставят те е изключително контролируем. Една от причините за това е изцяло новата технология BMW ShiftCam. Благодарение на нея новият боксер е винаги готов за мощно ускорение, без значение от предавката. Без значение е и естеството на терена към твоята дестинация, защото BMW R 1250 GS Adventure ще те отведе там независимо от всичко.

ДИЗАЙНЪТ НА BMW R 1250 GS ADVENTURE.

Една дестинация – произволен маршрут.

Не обичаш да следваш утъпканите пътища? Тогава можеш да превърнеш своето BMW R 1250 GS Adventure в своята уникална машина. Всички варианти идват с колела със спици и защитни елементи, подсилващи излъчването за могъщество. Те обаче се характеризират и със своите особености, придаващи индивидуалност. Базовият вариант е боядисан в студения и елегантен цвят Ice Grey. Изпълнението Exclusive излъчва стил и увереност, а HP версията подчертава спортните черти на характера на R 1250 GS Adventure. Без значение кой вариант ще избереш, твоята машина ще е винаги готова за приключение.

Ice grey

Базовото изпълнение е боядисано в елегантния Ice grey, който прави мотоциклета еднакво привлекателен, независимо дали е на пътя или извън него. Основната рама и кормилото са сребристи, а двигателя, ботуша на кардана, спирачните апарати и протекторите на ръцете са в черно. Седалката е в контрастната и привлекателна комбинация черно/червено.

Изпълнение HP

HP версията подчертава спортния характер на R 1250 GS Adventure. Тя комбинира цветовете Light white, Racing blue металик и Racing red по особено динамичен начин. Колелата и спирачните апарати в златисто правят могъщия GS още по-забележителен, както и големите лога HP и GS.

Изпълнение Exclusive

Елегантна и експресивна комбинация от цветове, в чиято основа седи матовия металик Kalamata. Повърхностите и оборудването са изключително висококачествени, спирачните апарати са златисти, а колелата са боядисани в черно. Големите надписи не крият самочувствието на тази изключително способна машина.

3 години гаранция

Карай безгрижно. Даваме ти допълнителна година.

Сега всички мотоциклети идват с 3 години гаранция.

2-ЦИЛИНДРОВ БОКСЕРЕН ДВИГАТЕЛ.

1254

куб. см работен обем

136

к.с. при 7750 об/мин

143

Нм при 6250 об/мин

217

макс. полезен товар

Открий нови култури.

BMW Motorrad открива нова глава в историята си, с технологията за променливо газоразпределение BMW ShiftCam. Какви са предимствата и за теб? По-гладка работа на двигателя в ниските оборотни режими и висок въртящ момент, независимо от оборотите. Всичко това резултира в едно още по-убедително управление на R 1250 GS Adventure. Работният обем е увеличен на 1254 куб. см, мощността е 136 к.с., а максималният въртящ момент е 143 Нм при 6250 об/мин. Характеристики, които означават още по-голяма еластичност, още по-мощно ускорение и още по-силно усещане за могъщество. Освен за повече тяга, BMW ShiftCam технологията допринася и за оптимизиране на горивните процеси и подобрява ефективността на машината.

ЧУЙ ЗВУКА НА НОВИЯ R 1250 GS ADVENTURE.

Стандартно гърне

Впечатляващ дизайн и изработка от неръждаема стомана.

HP спортно гърне

Звучи толкова добре колкото и изглежда. Обшивка от титан, вътрешни компоненти от неръждаема стомана.

Това е ново.

Не изневерява на стила.

Дизайнът на BMW R 1250 GS Adventure излъчва могъщество, здравина и превъзходство. Новите галванизирани апликации до радиатора, както и капака на масления шнорхел, му придават още по-уверен вид. С променен дизайн са също защитните ролбари и защитните апликации на резервоара.

Connectivity с цветен дисплей и висока резолюция – серийно.

Цветният 6,5-инчов TFT дисплей ти дава пълен набор от информация за мотоциклета. Освен това системата Connectivity ти дава възможност да свържеш телефона си. Музика, навигация, провеждане на разговори, всичко е пред очите ти.

Стандартни режими за каране.

Напълно екипиранo за приключения. Новото BMW R 1250 GS Adventure идва серийно и с Hill Start Control (HSC), което го прави още по-лесно за каране по пресечена местност.

BMW Motorrad Spezial.

Гамата на BMW Motorrad Spezial ти дава прекрасна възможност да персонализираш своя R 1250 GS Adventure с разнообразие от висококачествени фрезовани компоненти. Можеш да избереш подчертаващите спортния характер на мотора двуцветни компоненти от серията HP, или пък фрезованите компоненти от серията 719 Classic

Пакетите включват:

  • Капаци за цилиндровите глави, ляв/десен
  • Капак за челото на двигателя
  • Капак за разширителния съд, ляв/десен
  • Регулируемо лостче на спирачката
  • Регулируемо лостче на съединителя
  • Огледала, ляво/дясно
  • Регулируеми степенки, отляво/отдясно

Режими за каране Pro.

Опционалните Riding Modes Pro допълнително разширяват функционалността на машината. Освен чувствителността на газта, те влияят също на работата на ABS системата, динамичния контрол на сцеплението и на окачването Dynamic ESA. В допълнение, Pro режимите идват и с HSC Pro и Dynamic Brake Assist DBC, който прави спирането в екстремни ситуации по-сигурно.

BMW R 1250 GS ADVENTURE В ДЕТАЙЛИ.

ОЩЕ ПО-ИНДИВИДУАЛЕН.

Твоят перфектен R 1250 GS Adventure.

Гамата от опции и оригинални аксесоари за R 1250 GS Adventure е всеобхватна. Можеш да конфигурираш своя GS по изцяло твой вкус.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

ЕКИПИРОВКА ЗА ТВОЕТО ПРИКЛЮЧЕНИЕ.

Екип Rallye в тъмносиньо, в комплект с ръкавици Rallye.

Изключителен екип, който те защитава и от атмосферните условия. Снабден е с водонепромокаеми слоеве, особено подходящ и за офроуд.

Ботуши GS.

Гарантират максимален комфорт и са устойчиви на водни пръски. Предната им част е термоформована, а подплатата им се маха.

Каска GS Carbon.

Спортният ендуро шлем е лек, стилен, комфортен и изключително здрав.

СХОДЕН ТИП МОТОЦИКЛЕТИ

Log in with your credentials

Forgot your details?