R nineT Urban G/S

от 25 700 лв*

328 лв на месец с 3asy Ride

Заявете оферта Тестово шофиране Конфигуратор

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW R NINET URBAN G/S.

ПЛЕНИТЕЛЕН. МОЩЕН. С ВЪЗДУШНО ОХЛАЖДАНЕ.

Насладете се на увереното усещане на боксер с изправена и отпусната позиция на седене в комбинация с иновативна технология. Изберете от безброй опции за персонализиране за своите уникални идеи. R nineT Urban G/S прави недвусмислено изявление: той отдава почит на ранните дни на историята на успеха на BMW Motorrad G/S. Само с един поглед става ясно, че R nineT Urban G/S улавя офроуд духа на тази ера. В същото време неговата характеристика на каране го прави истински член на днешното nineT семейство. Тя отразява начина на живот на тези времена: хората знаеха къде искат да отидат и знаеха точно как да стигнат до там. Също както и днес.

Източникът на вдъхновение: безпогрешен.

Дизайнът на R nineT Urban G/S грабва окото. Отличителните стилистични елементи го правят мощен, здрав мотоциклет, който отдава почит на оригиналния дизайн на G/S: 19-инчовото предно колело, телескопичната вилка с добре познатите силфони, маската на фара с ветрозащитното стъкло и повдигнатия калобран определят предната част на мотоциклета. Профилът му се определя от изразени хоризонтални линии. Белите елементи по корпуса и тясната и леко удължена червена седалка съживяват духа на легендарния R 80 G/S от 1980. Черните двигател и рама подчертават този ефект. Новите класически кръгли инструменти също показват, че Urban G/S е част от nineT семейството. R nineT Urban G/S също се представя отлично върху всякакви видове пътища – от черни до чакълени. Опционалните гуми с шипове и спицовани колела, степенките Enduro, занитеният топлинен екран и стоманеният лост за крачна спирачка подчертават този факт, както функционално, така и визуално.

ДВУЦИЛИНДРОВ БОКСЕРЕН ДВИГАТЕЛ

116

Nm макс. въртящ момент на затягане при 6,000 rpm

1.170

cc обем

221

kg собствено тегло, подготвен за път, с пълен резервоар

850

mm височина на седалката

Четиритактов, двуцилиндров боксерен двигател с въздушно/маслено охлаждане

ДАННИ И ОБОРУДВАНЕ

Технология за истинско мотоциклетно забавление.

R nineT Urban G/S е верен на миналото с вида си, но с модерните си технологии отдава същото уважение и към настоящето. Той включва доказаните двигател и електрическа инсталация на BMW R nineT. R nineT Urban G/S отговаря също на текущия стандарт EU-4 благодарение на съвременната си технология. Мощният двуцилиндров боксерен двигател с въздушно охлаждане е с 1170 ccm и 81 kW (110 bhp) изходна мощност за високо динамичен пренос на мощност, дори и при ниски скорости. Всичко това за едно леко и модерно усещане на шофиране. Стандартната ABS и опционалният ASC (автоматичен контрол на стабилността) гарантират, че винаги ще сте в безопасност, когато шофирате на пътя или по чакъл. Съществува и една последна визуална препратка към Enduro корените на G/S: повдигнатата изпускателна система, направена от полирана неръждаема стомана.

ОСНОВНИТЕ АКЦЕНТИ НА R NINET URBAN G/S

Изправени и в контрол.

Балансираният ергономичен триъгълник на Urban G/S запазва вашите ловкост и увереност на пътя: леко повдигнатата ръкохватка, дългата повърхност на седалката и малко по-изтеглените назад и разширени задни степенки правят усещането от шофирането по-спокойно и уверено. Стандартната височина на седалката за серията е 850 mm. Благодарение на опционалната по-ниска седалка, R nineT Urban G/S предлага стабилност за всички размери.

Друг визуален акцент е коженият вид на седалката. Тя е непромокаема с високо качество на изработката и фокус върху автентичната повърхност и цвят. Поради това носенето на дрехи, като например тъмни дънки, може да доведе до оцветяване на седалката. Патинираният ефект обикновено не може да се отстрани и не представлява дефект.

ПОВЕЧЕ ИНДИВИДУАЛНОСТ

Персонализиране без каквито и да е ограничения.

Независимо дали искате офроуд вид или ретро излъчване, R nineT Urban G/S изразява вашата нагласа. Така че когато стане въпрос за персонализиране, възможностите са безкрайни, както се вижда в множество приключения в историята на G/S. R nineT Urban G/S може бързо да се преобразува в едноместен мотоциклет, благодарение на мобилната рама за спътник.

Освен това има наличен пригоден набор от оригинални аксесоари на BMW Motorrad и ексклузивно първокласно опционално оборудване от BMW Motorrad Spezial. Накратко: вашата индивидуалност е също толкова неограничена, като удоволствието ви от шофирането.

 

Научете повече

BMW Motorrad Spezial

Покажете характера си на пътя.
Без бърникане, без изненади, без компромиси. С BMW Motorrad Spezial получавате мотоциклет с индивидуални характеристики и най-висококачествени стандарти.

В BMW Motorrad Spezial ще откриете особено висококачествено дизайнерско опционално оборудване, като например опция 719 – набор от фрезовани части и цветове Spezial или подобряващи производителността аксесоари от HP Parts.

Взаимодействието между уменията за дълготрайно развитие от BMW Motorrad и взаимодействието на комплексния процес на производство, свързани с традиционно стръмна изработка ново ниво на значимост и ексклузивност

Научете повече

АКСЕСОАРИ ЗА НОВИЯ R NINE T URBAN G/S

Алуминиев предпазител за двигател

Акцентира офроуд характера.

Алуминиева преграда на капака на главата на цилиндъра

Подчертава дизайна и линията на боксерния двигател.

Протектори за ръце

Нечуплива, устойчива на UV лъчи пластмаса

СТИЛЪТ: ПРИВЛЕКАТЕЛНО ЧИСТ И ОПРОСТЕН

Яке Boulder

Модерно практично мотоциклетно яке.

Водоустойчиви дънки

Ветроустойчиви и водоустойчиви мотоциклетни панталони с непринуден външен вид на джинси.

Гуменки Dry

Гуменки с височина до глезена – водоустойчиви, ветроустойчиви и от дишаща материя.

ОЩЕ МОДЕЛИ НА HERITAGE

Log in with your credentials

Forgot your details?