S 1000 R

от 27 000 лв*

345 лв на месец с 3asy Ride

Заявете оферта Тестово шофиране Конфигуратор

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW S 1000 R.

БЕЗКОМПРОМИСНА ДИНАМИЧНОСТ

Свързан ли ритъмът на сърцето ви директно с оборотомера? Тогава S 1000 R е роудстърът за вас – изчистен до най-основното, но носещ максимално удоволствие от ездата. Агресивният му двигател с 121 kW (165 к.с.) ще сложи усмивка на лицето ви, всеки път, когато се качите. И мощния звук от новия стандартен HP титанов заден заглушител, не оставят съмнения: така звучи животът в бързата лента .

ДИЗАЙНЪТ НА S 1000 R

Избери своя стил.

Контрастиращата цветова гама подчертава спортния и динамичен дизайн на S 1000 R и му придава невероятен външен вид. Предлага се в три цветови комбинации: Catalano grey, motorsport and racing red / black storm metallic.

Catalano grey

Тъмно сивия цвят S 1000 R определено подчертава динамичния характер.

Motorsport

В класическите цветове на BMW motorsport, роудстерът изглежда лек и грациозен.

Racing red / Black storm металик

В тази вълнуваща комбинация от цветове, S 1000 R има особено прогресивен и освободен вид.

Адреналин на две колела.

Някои го наричат разсъблечен, ние казваме: нека се съсредоточим върху най-необходимото. Общите гени с неговата сестра S 1000 RRса очевидни: Агресивен дизайн с вдигната опашка и ниска предница, характерното „разделено“ лице и отличителни отвори отпред. Прецизно редуцираното количество на страничните панели и цветовите схеми не оставят място за съмнение: мощността е без компромисна.

ЧЕТИРИЦИЛИНДРОВ РЕДОВИ ДВИГАТЕЛ

121

kW (165 hp) при 11000 rpm

205

Тегло зареден догоре с гориво/готов за път

114

Нм макс. въртящ момент на затягане при 9,250 об/мин

814

височина на седалката в мм

Четиритактов, четирицилиндров редови двигател с водно/маслено охлаждане

ДАННИ И ОБОРУДВАНЕ

Източникът на цялата динамика: неговият двигател.

Високопроизводителният 4-цилиндров двигател, подобно на задната му част, се спуска надолу от RR. Увеличихме отново мощността до 121 кВт (165 к.с.). За изключително линеен въртящ момент и постоянно движение напред през целия диапазон на оборотите на двигателя. E-Gas ви позволява да измервате тази мощност още по-точно. А тестваният на пистата Pro shift assistant ви позволява да преминавате на по-висока и по-ниска предавка без помощта на съединител: за повече динамика и по-кратки времена за реакция – добре дошли в страната на неограничените възможности.

ИЗЖИВЕЙТЕ ЗВУКА НА S 1000 R

Stock exhaust

Осигурява и мощен звук

ОСНОВНИ АКЦЕНТИ ПРИ S 1000 R

Възможност за допълнителни настройки.

S 1000 R идва с две стандартни режима на каране: „Rain“ и „Road“. Режимът „Rain“ осигурява внимателно разгръщане на тягата, заедно с ABS и ASC системите адаптирани за мокри пътища. В същото време, „Road“ оптимизира разгръщането на тягата, ABS и ASC режимите за сух асфалт. Опционално можете да добавите още два режима: Dynamic and Dynamic Pro. Тогава ABC Pro ви осигурява перфектно намаляване на скоростта, дори когато моторът е наклонен, DTC системата, „launch control“ и „Pit lane“ ограничителят.

От друга страна Dinamic Pro e най-бързият режим на каране, при който нито една от системите ABS и ABS Pro не са достъпни в задните спирачки. В същото време, вие можете да конфигурирате Dinamic Pro, на ваши собствени „user“ настройки. Лимитът е само един, вашият личен.

Преглед на техническите характеристики.

За оптимално адаптиране към вашите изисквания, S 1000 R има два режима на каране: „Rain“ и „Road“. Заедно с частично интегрираната анти блокираща система ABS, вие имате вградена стандартната система за стабилизиране ASC – за повишаване на безопасността и прецизното представяне на пътя. Тази функция, може да бъде включвана и изключвана, по време на пътуването.

Повече за ABS

Със специалните „Pro riding modes“ допълнения, можете да увеличите техническият репертоар на S 1000 R с ABS Pro и с два други режима на каране: „Dynamic“ и „Dynamic Pro“. ABS се превръща в ABS Pro при каране в режимите „Rain“, „Road“ и „Dynamic“. Други функции, които идват с това оборудване са Launch Control за перфектен старт на пистата и конфигурируем pit lane ограничител за точно придържане към скоростите на пистата. Освен това стандартната ASC се заменя с DTC за динамично управление на тягата с ъглов сензор за скорост.

Повече за DTC

Опционалният Pro shift assistant в S 1000 R, е познат от моделите RR и S 1000 XR. Позволява ви да превключвате към по-висока и по-ниска предавка, без да се налага да задействате съединителя и следователно практически без да се налага да прекъсвате движещата тракционна сила: за по-голяма спорт и динамика.

ПОВЕЧЕ ИНДИВИДУАЛНОСТ

Специално оборудване и аксесоари.

С широката гама от специално оборудване и оригинални аксесоари на BMW Motorrad можете да адаптирате F 1000 R, за да отговаря напълно на вашите индивидуални предпочитания.

Научете повече

АКСЕСОАРИ ЗА S 1000 R

HP стъпенки за водача

CNC-фрезовани HP стъпенки, направени от изключително здрава алуминиева сплав.

HP карбонов протектор за резервоара

Заменя стандартния пластмасов капак на резервоара.

ТВОЯТ РОУДСТЪР, ТВОЕТО ОБЛЕКЛО

Яке за мотор

Текстилно спортно яке- BMW Motorrad Motorsport дизайн

Мото Джинси

Висококачествени мото панталони с подплата от кевлар.

Ботуши SportDry

Кожени спортни ботуши с подвижни/свалящи се предпазител за петите и отстрани

ОЩЕ МОДЕЛИ РОУДСТЪР

Log in with your credentials

Forgot your details?